Microblading

01 Behandling med Microblading

Microblading er en relativ ny teknikk for å fylle ut brynene eller fornye dem. - Resultatet blir naturlig, kledelig og perfekt bryn tilpasset din ansikts­form. Med microblading kan du oppnå en naturlig skjønnhet, endre og korrigere på det som av natur kanskje ikke er helt optimale øyebryn. Tradisjonell makeup vil rett og slett forsvinner gradvis i løpet av dagen. Mens semi - permanent makeup vil holde seg bra selv ved trening og mosjon, når du våkner opp om morgenen, går i regnvær, eller gråter under en romantisk film.
Behandlingen består av en to-delt prosess. Så etter 4-5 ukers tid må du komme tilbake til påfyll. Microblading-metoden kalles også 3D. Den oppsto i Asia, og er nå utbredt rundt om i verden med stor suksess.

HVEM KAN FÅ BEHANDLING

Permanent make- up kan utføres på kvinner og menn over 18 år.

RISIKO

Valg av feil farge og form er en risiko. Vi tegner alltid et resultat før behandlingen begynner, slik at du som kunde kan se utfallet av behandlingen. Også fargen kan justeres etterhvert. Kontraindikasjoner for Microblading:

Vi behandler ikke klienter som er:

  • Gravide, har hormonelle forstyrrelser eller er under hormonbehandling. Ved amming bør det ikke ammes før 24 timer etter endt behandling.
  • Diabetikere eller personer som tar blodfortynnende medisiner.

02 Prosedyre Microblading

Tatoveringen gjøres ved hjelp av et lite, sterilt blad som trygt svinger i hårstråenes retning hvor det mangler brynhår. Pigment-farge presenteres som små, hårstråformede riper. Dette resulterer i et svært naturlig utseende - de tatoverte hårene blender inn i dine egne. Hvis du lider av hårtap (alopecic) eller har mistet håret etter cellegiftbehandling, kan du bruke denne teknikken for å gjenskape det naturlige utseendet ditt. Fargepigmentene er allergi-testet og godkjent.

Glem trender, bare se på noen resultater og vurder selv.

Her er noen øyenbryn formet via microblading - små hårstrå er tatovert inn i de eksisterende øyenbrynene.

03 Vedlikehold av Microblading

Det vil være behov for vedlikehold av behandlingen en gang i året, dersom du ønsker å beholde samme form og utseende. Dette fordi pigment-fargen blekner og etter hvert vil den delvis forsvinne. Vi tilbyr en konsultasjon for å finne ut om vi kan møte dine forventninger. For at formen på dine bryn skal skape balanse i ansiktet og ikke følge mote eller innfall, men snarere blo bestemt av ansikts- og øyeform, samt de eksisterende øyebrynene. En behandlingskur består minst ALLTID av 2-3 behandlinger før resultatet er som ønsket. Etter behandling oppnås 60% av fargen, overskytende fargestoff vil forsvinne. Med tiden trekkes de underliggende pigmentene opp. Dette er fordi det er jerndioxider. Derfor kan det bli en rødlig eller blåaktig farge på huden. Dette er normalt og kan lett rettes opp ved den årlige oppfriskningen. Men erfaring har vist at med microblading skjer ikke det like intenst som ved behandling med maskin. Vi tror at Microblading er en av de skjønnhetstjenestene som har kommet for å bli på grunn av det fine og naturlige utseendet det resulterer i. Stikk innom for en konsultasjon - uforpliktende og selvfølgelig gratis.