Ekstra Volum 3D-7D

01 Behandling – Vippe Extensions Ekstra Volum 3D-7D

3D-7D er en teknikk som ble grunnlagt i Russland, og har revolusjonert måten vippe extensions blir sett på og har gjort mulighetene for påførelse enda større enn før. Ekstra Volum Extensions tillater at en kunde som har tynt med vipper, eller de med vanlige vipper, å ha flere vipper benyttet enn det som normalt vil være vanlig grunnet antall av naturlige vipper det er å jobbe med, noe som gir et naturlig mykt, tykt og fyldig utseende som varer i ukevis! Det evige spørsmålet for mange kunder har vært «Kan jeg sette på flere vipper?» og for mange har svaret vært «Nei». Nå ER dette mulig også!

Så hva betyr 3D-7D og hvordan skiller det seg fra de klassiske semi-permanente vippene?

Man limer fremdelse på vippe extensions på samme måte som ved normalt volum. Men man kan med denne teknikken lime flere forlengelser på hver vippe. D og et nummer sier noe om hvor mange vipper som limes på. For eksempel, ved 3D limes det 3 vipper på hver av dine vipper, mens ved 7D limes det på 7 stk. Disse vippene er også mykere, og gir derfor et enda bedre resultat. De har en tynnere diameter enn vanlige vippe extensions, og bidrar derfor ikke noe særlig til økt vekt.

Hvorvidt du kan benytte deg av denne teknikken, og hvor mange ekstra vipper du kan ha, er avhengig av den generelle helsen til dine naturlige vipper. Spør oss om hva vi anbefaler for dine vipper.

Pris for vippe extensions med ekstra volum: Kr. 1475,- (normal) / Kr. 1750,- (glamour). Påfyll fra kr. 750,- (etter 3 uker) og kr. 800,- (etter 4 uker).

  • Du får vakre og ferdigstelte øyevipper hele døgnet, selv når du sover og når du står opp om morgenen!
  • Ingen maskara, ingen sminkerester.
  • Vektløs og vannavstøtende, de lar deg trene, svømme, dusje, sove og selv gråte.
  • Naturlig og flott utseende.
  • Mer volum enn ved vanlig Vippe Extensions.
  • Det er komfortabelt og avslappende.

Resultatet blir imponerende, lengre, tykkere og helt naturlige og tettsittende øyevipper.

Vippeforlengelsen kan fjernes enkelt og smertefritt når som helst hos oss.

Lyst på noe ekstra?

Vipper med små Swarowski-krystaller Vipper med små Swarowski-krystaller, med et sofistikert ”look” for spesielle anledninger.

Kun kr. 100,- 3 stk./øye ekstra pr. stk.

02 Prosedyre – Vippe Extensions Ekstra Volum 3D-7D

Hva er Vippe Extensions Ekstra Volum 3D-7D?

Hvis noe snakker om 3d, 4d, 5d, 6d, 7d, volume vipper osv, da er det Ekstra Volum de mener.

Med tradisjonell/klassisk vippeextensions, kan du bare feste en extension til hver av dine egne naturlige vipper. Det er veldig forskjellig hvor mange naturlige egne vipper man har, og dette kan være skuffende hvis du ikke har mange naturlige vipper selv, men ønsker en tykkere utseende.

Med nye 3D-7D vippeextensions kan du få et volum du aldri har hatt før! Du velger da mer volum og evt. mer lengde. Hvor mye ekstra volum du ønsker, avgjør hviken «D» du velger; 3D vil si 3 extensions pr. egen vippe, 4D vil si 4 extensions pr egen vippe osv. Målet er å få akkurat nok ekstra volum til at det blir fint, men uten at det ser unaturlig ut.

Hva er det da? Volum vippeextensions er en revolusjonerende teknikk hvor 3 til 7 super tynne extensions brukes på en enkelt naturlig øyevippe – «festet sammen som en bukett». Hvis du vil ha mer naturlige vipper, kan du velge 3-4 vippeextension til din en egen vippe. Hvis du vil ha mer volum, kan du velge opp til 7 vippeextensions til en egen vippe.

Tykkelsen på en Volum Extension er kun 0.07 mm. Klassisk Vippe Extension er 0.10-0.30 mm. Den mest vanlige som brukes er 0.20 mm.

Volum vipper er veldig lette og smyke – lettere og mykere en klassiske Vippe Extension. De sitter bedre på og om du starter å miste vipper merker du ikke så mye til det. Oppsummert så har Volum Extension mer volum, tåler bedre daglig slitasje og er en skikkelig godbit på spesielle anledninger som f.eks. bryllup og konfirmasjoner.

03 Vedlikehold – Vippe Extensions Ekstra Volum 3D-7D

  • Retusjering hver 3-4 uke

Etter hvert som øyevippene dine vokser ut, trengs det å vedlikeholde vippe forlengelsene. Dette gjøres ved en retusjering, typisk hver 3-4 uke avhengig av hvor raskt dine vipper vokser.

Påfyll/retusjering innenfor 3-4 uker koster kr. 1000,- pr. gang.

Fjerning av vippe extensions er gratis, forutsatt at de enten er satt på hos oss eller du skal sette på nye hos oss. Dersom du kun ønsker å fjerne Vippe Extensions Ekstra Volum 3D-7D som er satt på hos andre, koster det kr. 200,-

Tilleggstjenester

Dersom du ønsker noe litt spesielt, for eksemple en liten «diamant» på vippene, kan det gjøres for et lite tillegg i pris. Spør oss gjerne om det.

OBS! Bestilt time kan avbestilles senest 24 timer før. Avbestiller du etter dette, må du betale for timen.

Anbefalte produkter til etterbehandling

Sealer / Coating after care of eyelashes extensions. Pris
Sealer / Belegg – etter pleie av øyevippe forlengelser. Dette belegget er spesielt utviklet for øyevippe utvidelser. Denne 10 ml væsken er i en klar glassflaskeog kan enkelt brukes på XXL Lashes med mini-børste montert inne i flasken. Den bør brukes etter første behandling hos professjonell, men også av kunden. Påføring på daglig basis hjelper konturene og holder de utvidede vippene – akkurat som hårspray for øyevipper. Sealeren beskytter øyevipper fra fuktighet og støt og gjør dem ser mer levende og skinnende og forlenger levetiden enormt. Hver lim har en begrenset klebende levetid. For å forlenge dens varighet, er den beste måten å bruke Longer-Life belegg. Kunder kan kjøpe dette produktet direkte fra oss etter øyenvippe forlengelsen er utført. Kr. 400,-
Line’n Grow Eyeliner – natural eyelash growth serum. Pris
Lange vipper på bare fire uker; Som en farget eyeliner om dagen og et gjennomsiktig ekstrem serum om natten. Line’n Grow er et vekst serum for vipper og bryn med en naturlig ingrediens base som er brukt nær hårrøttene. Finnes i 5 moteriktige farger i form av en eyeliner til dagtid bruk og som et gjennomsiktig EXTREME serum for intens pleie som brukes over natten. Det aktive serumet inneholder naturlige ingredienser som er fri for skadelige stoffer, som stimulerer naturlig vekst av øyevipper og bryn. Øyevippene blir lengre, sterkere og med større volum. Det er hypoallergene og dermatologisk testet, og er luktfri. Det er også opthalmologisk testet og egnet for de som bruker linser. PEG-nøytral. Kan kjøpes i salongen.
Kr. 725,-
Lash Tonic Essence Gold MAX2 10ml Pris
Vippe & bryn styrkende Energizer Dette er en spesialutviklet Tonic som akselererer veksten og styrker dine naturlige vipper / øyebryn. Beste øyevippe produkt! Veldig mye en «Miracle Gro» i Vippe verden! Kan brukes med eller uten Vippe utvidelser Dette produktet er fullpakket med ingredienser som vil komplettere, gjenopprette, forynge, gjenopplive returnere dine naturlige vipper til sin opprinnelige tilstand. Produktet fungerer ved å stimulere blodsirkulasjonen ved roten av vippen, ved hjelp av første klasses urter. De ulike ingrediensene har vist seg å gi næring til vipper og dermed beholde en god tilstand som vesentlig vil forlenge den naturlige Vippe syklusen. Kliniske tester har vist at over 90% av brukerne har lagt merke til tykkere og lengre eksisterende vipper og til og med helt nye vipper som vises etter 3 uker med påføring Hvordan bruke den: Rist godt før bruk. Påfør om morgenen og kvelden, til roten av vippene eller brynene på en lignende måte som flytende eyeliner. Hvis foretrukket, kam til spissen av vippen for maksimalt resultat. Påfør to ganger om dagen. Dette er viktig å bruke dette produktet to ganger daglig i 3-4 uker for å se resultatet Dette fantastiske produktet inneholder ingen sterke kjemikalier og derfor medfører det ikke noen hyperpigmentering, tåkesyn eller irritasjon av noe slag. Kr. 425,-