Vippe Extensions

01 Behandling – Vippe Extensions

Bruker du lang tid med maskara pennen om morgenen? Hva med å kunne våkne med øyevipper som ikke trengs å fikses på? Med Vippe Extensions er det nettopp dette du får! Vippene er resistente mot vann, varme, basseng (klor), luftfuktighet, vannbaserte rensemidler og kontaktlinser. De kommer i variable lengder, med ulik bøy, tykkelse og farger slik at du kan få en look tilpasset dine spesifikke behov og din stil.

Hvorfor Vippe Extensions?

  • Du får vakre og ferdigstelte øyevipper hele døgnet, selv når du sover og når du står opp om morgenen!
  • Ingen maskara, ingen sminkerester.
  • Vektløs og vannavstøtende, de lar deg trene, svømme, dusje, sove og selv gråte.
  • Naturlig og flott utseende.
  • Er den tryggeste, mest hygieniske påføringsmetoden på markedet.
  • Det er komfortabelt og avslappende.

Resultatet blir imponerende, lengre, tykkere og helt naturlige øyevipper.

Vippeforlengelsen kan fjernes enkelt og smertefritt når som helst hos oss.

Lyst på noe ekstra?

Vipper med små Swarowski-krystaller Vipper med små Swarowski-krystaller, med et sofistikert ”look” for spesielle anledninger.

Kun kr. 100,- ekstra 3 stk./øye

02 Prosedyre – Vippe Extensions

Hva er Vippe Extensions?

Vippe-extensions er rett og slett små vippehår, laget av for eksempel polyester eller silke, og i noen tilfeller mink hår. Det finnes i ulike lengder, tykkelser, med ulik grad av bøy og i forskjellige farger. For eks: vippe extensions form: J , B , C og D. Differensiering mellom J , B , C og D vippene er gjort på følgende grunnlag:

  • J – Curl – for Ramrod rette vippene.
  • B – Curl – for naturlige vippene med en liten curl.
  • C – Curl – for naturlige vippene med en normal curl
  • D – Curl – for naturlige vippene med en aksentuert curl

Limen som benyttes er veldig avgjørende for resultatet. Det finnes flere typer lim på markedet, fra sensitive til veldig sterke. Jo sterkere den er jo bedre. Noen av oss tåler ikke limet det hele tatt, noen er følsomme, mens mange har ikke noen problemer. Så må man finne en lim som egner seg godt for de fleste som ønsker vippe extensions.

Anbefalinger:

Vær forsiktig og prøv deg sakte frem dersom du ikke har hatt vippe extensions før.

Sett av god tid, særlig første gangen. Du må kanskje beregne ½ time første gang hvor terapeuten gir deg nyttig informasjon.

Vår erfaring:

Vi anbefaler at du starter med ca. 60% av et full sett første gangen. Det vil gi deg så pass mange vipper at ser bra ut. Vent så 1-2 dager, evt. en uke, før du setter på resten. En evt. reaksjon på limet kan komme i løpet av den tiden. Du vil da også få en følelse av om du faktisk trives med vippe extensions.

Det er enkelt å fjerne og evt prøve en annen type lim dersom den ikke er den riktige for deg, så kke mist motet om du får reaksjon på limet første gang. En god terapeut vil diskutere dette med deg og finne tilpassede løsninger. Mindre lim kan for eksempel bli bedre mottatt av din kropp. Det kan i noen tilfeller være bedre å ha mindre påfyll hver annen uke, enn 1 gang pr. måned som er det vanlige. Da vil prisen kunne settes noe lavere pr. gang.

Gratis påfyll innen 10 dager:

Dersom du ikke får noen reaksjon på limet etter første behandling, gir vi deg gratis påfyll av resterende vipper innenfor 10-12 dager. Da har du minst 6 uker totalt med flotte vipper og betaler kun kr. 1250,- for en veldig bra jobb!

Dersom du er uheldig og ikke tåler limet, får du nytt sett med en mildere lim gratis. Tåler ikke du det mildere limet heller kan du dessverre ikke ha vippe extensions.

Spør om råd fra terapeuten før og etter behandling av vippene. (Hos oss får du alltid velmenende og gode råd!)

Smertefritt

Å sette på vippeforlengelsen er smertefritt, behagelig og avslappende.

Én og én extension-vipp limes med et permanent lim på hvert enkelt av dine egne vippehår. Limet skal holde så godt at du ikke mister vippene før dine egne faller av. Resultatet blir imponerende, lengre, tykkere og helt naturlige øyevipper.

Vippe-extensions er rett og slett små vippehår, laget av for eksempel polyester eller silke, og i noen tilfeller mink hår. De kommer i ulike lengder, tykkelser, med ulik grad av bøy og i forskjellige farger. Har du tynne, skjøre vipper anbefales det at du går for tynne extensions. Er du veldig lys, og svart blir for hardt, kan du velge brune extensions for en naturlig «look». Er du superglamorøs av deg, kan du til og med få vipper med små Swarowski-krystaller.

Vippe Extensions finnes i forskjellige lengder, tykkelser, farger eller mer glamorøs, sofistikert ”look”, for spesielle anledninger.

03 Vedlikehold – Vippe Extensions

  • Retusjering hver 3-4 uke

Etter hvert som øyevippene dine vokser ut, trengs det å vedlikeholde vippe forlengelsene. Dette gjøres ved en retusjering, typisk hver 3-4 uke avhengig av hvor raskt dine vipper vokser.

Påfyll/retusjering innenfor 3-4 uker koster kr. 750,- pr. gang.

Fjerning av vippe extensions er gratis, forutsatt at de enten er satt på hos oss eller du skal sette på nye hos oss. Dersom du kun ønsker å fjerne Vippe Extensions som er satt på hos andre, koster det kr. 150,-

Tilleggstjenester

Dersom du ønsker noe litt spesielt, for eksemple en liten «diamant» på vippene, kan det gjøres for et lite tillegg i pris. Spør oss gjerne om det.

OBS! Bestilt time kan avbestilles senest 24 timer før. Avbestiller du etter dette, må du betale for timen.

Anbefalte produkter til etterbehandling

Sealer / Coating after care of eyelashes extensions. Pris
Sealer / Belegg – etter pleie av øyevippe forlengelser. Dette belegget er spesielt utviklet for øyevippe utvidelser. Denne 10 ml væsken er i en klar glassflaskeog kan enkelt brukes på XXL Lashes med mini-børste montert inne i flasken. Den bør brukes etter første behandling hos professjonell, men også av kunden. Påføring på daglig basis hjelper konturene og holder de utvidede vippene – akkurat som hårspray for øyevipper. Sealeren beskytter øyevipper fra fuktighet og støt og gjør dem ser mer levende og skinnende og forlenger levetiden enormt. Hver lim har en begrenset klebende levetid. For å forlenge dens varighet, er den beste måten å bruke Longer-Life belegg. Kunder kan kjøpe dette produktet direkte fra oss etter øyenvippe forlengelsen er utført. Kr. 400,-
Line’n Grow Eyeliner – natural eyelash growth serum. Pris
Lange vipper på bare fire uker; Som en farget eyeliner om dagen og et gjennomsiktig ekstrem serum om natten. Line’n Grow er et vekst serum for vipper og bryn med en naturlig ingrediens base som er brukt nær hårrøttene. Finnes i 5 moteriktige farger i form av en eyeliner til dagtid bruk og som et gjennomsiktig EXTREME serum for intens pleie som brukes over natten. Det aktive serumet inneholder naturlige ingredienser som er fri for skadelige stoffer, som stimulerer naturlig vekst av øyevipper og bryn. Øyevippene blir lengre, sterkere og med større volum. Det er hypoallergene og dermatologisk testet, og er luktfri. Det er også opthalmologisk testet og egnet for de som bruker linser. PEG-nøytral. Kan kjøpes i salongen.
Kr. 725,-
Lash Tonic Essence Gold MAX2 10ml Pris
Vippe & bryn styrkende Energizer Dette er en spesialutviklet Tonic som akselererer veksten og styrker dine naturlige vipper / øyebryn. Beste øyevippe produkt! Veldig mye en «Miracle Gro» i Vippe verden! Kan brukes med eller uten Vippe utvidelser Dette produktet er fullpakket med ingredienser som vil komplettere, gjenopprette, forynge, gjenopplive returnere dine naturlige vipper til sin opprinnelige tilstand. Produktet fungerer ved å stimulere blodsirkulasjonen ved roten av vippen, ved hjelp av første klasses urter. De ulike ingrediensene har vist seg å gi næring til vipper og dermed beholde en god tilstand som vesentlig vil forlenge den naturlige Vippe syklusen. Kliniske tester har vist at over 90% av brukerne har lagt merke til tykkere og lengre eksisterende vipper og til og med helt nye vipper som vises etter 3 uker med påføring Hvordan bruke den: Rist godt før bruk. Påfør om morgenen og kvelden, til roten av vippene eller brynene på en lignende måte som flytende eyeliner. Hvis foretrukket, kam til spissen av vippen for maksimalt resultat. Påfør to ganger om dagen. Dette er viktig å bruke dette produktet to ganger daglig i 3-4 uker for å se resultatet Dette fantastiske produktet inneholder ingen sterke kjemikalier og derfor medfører det ikke noen hyperpigmentering, tåkesyn eller irritasjon av noe slag. Kr. 425,-